Het kloppend hart van Waterland
Live

Huisartsen in Waterland doen mee aan landelijke actiedag op 1 juli 2022

Gepubliceerd: Dinsdag 21 juni 2022 10:45

Huisartsen in Waterland doen mee aan landelijke actiedag op 1 juli 2022

Foto: Stichting Gezond Monnickendam

Huisartsen lopen tegen hun grenzen aan en gaan staken. Op 1 juli protesteren ze op het Malieveld in Den Haag. Ook de Waterlandse huisartsen doen mee aan de landelijke actiedag. In de brief hieronder lichten zij hun besluit toe en leest u wat dat voor u inhoudt.

Beste patiënten, op vrijdag 1 juli a.s. is er een landelijke actiedag, georganiseerd door diverse huisartsenorganisaties. Wij hebben als huisartsen uit de gemeente Waterland besloten dat we hieraan meedoen. Wij voelen ons genoodzaakt dit te doen aangezien de werkdruk steeds verder toeneemt en huidige ontwikkelingen binnen de huisartsenzorg niet bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij graag willen leveren.

Op 1 juli sluiten wij vanaf 12:00 uur de deuren van onze praktijken. Dit betekent dat u op deze middag niet terecht kunt voor reguliere huisartsenzorg. Wij zijn voor spoed wel bereikbaar via de telefoon en zullen werken vanuit de Hoed Monnickendam. Wij zullen gezamenlijk zorgdragen voor spoedvisites en spoedconsulten.

Bel bij spoed naar de eigen praktijk. Onze doktersassistentes zullen in samenspraak met de huisarts beslissen of u deze middag gezien moet worden.

Wij hopen op begrip en gaan ervan uit dat deze middag bijdraagt aan het in stand houden van goede kwalitatieve zorg aan u allen!

Bedankt namens de huisartsen:

Ilpendam Monnickendam
D. Grootfaam G. Geerlings
A.P. Haertlein

Broek in Waterland M.A. Sweers
S. Tedjoe M. van der Pluijm

Marken
S. Tak/I. Mooij


Bron: Huisartsen Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services