Het kloppend hart van Waterland
Live

Huis aan het Water start met relatiegroep

Maandag 04 juni 2018 10:06

Huis aan het Water start met relatiegroep

Foto: Ria Houweling

Huis aan het Water start met een relatiegroep voor mensen die met kanker te maken hebben.

Huis aan het Water gaat starten met een groep voor relaties waarvan één van de partners kanker heeft. Word je met kanker geconfronteerd dan is dat een schokkende gebeurtenis die zowel de persoon in kwestie alsook de partner en het eventuele gezin ernstig kan ontregelen. Aan de hand van diverse thema’s wordt ingegaan op de impact die deze ziekte heeft op de relatie(s) . Het delen van uiteenlopende gevoelens en gedachten alsook hoe om te gaan met de erbij horende angst en onzekerheid en de veranderde situatie zal centraal zijn.

Doel van de groep is om de gevolgen van kanker op relationeel vlak aan te kaarten en bespreekbaar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan het vinden van een nieuw evenwicht zodat er weer ruimte komt voor verbondenheid en betekenisgeving binnen de relatie en of het gezin.

De twee groepsbegeleiders Angela van Driel en Anna Marie van den Driessche zijn beide psychotherapeut. U heeft geen verwijskaart nodig.

Heeft u belangstelling voor deze groep of wilt u meer informatie dan kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@stichtinghuisaanhetwater.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.


Bron: Stichting Huis aan het Water

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services