Het kloppend hart van Waterland
Live

Huiberts BV bij laatste vijf Publieksprijs Ondernemersprijs Noord Holland

Gepubliceerd: Vrijdag 22 mei 2015 11:40

Huiberts BV bij laatste vijf Publieksprijs Ondernemersprijs Noord Holland

Huiberts BV uit Katwoude, winnaar van de Ondernemersprijs Waterland, is doorgedrongen tot de finale van de Ondernemersverkiezing van de Provincie Noord-Holland. Helaas wisten zij hier geen prijs te winnen.

Wij ontvingen van Kees en Anja Huiberts de onderstaand tekst met de vraag om deze te plaatsen:

"De spanning is er af! Onlangs was de finale avond van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Het was een spannende en spectaculaire avond, een prachtige ervaring om mee te maken.

In januari waren er 260 bedrijven aangemeld voor deze verkiezing. Dit is door een zorgvuldige selectie teruggebracht naar 90 bedrijven, verdeeld over 3 categorieën: MKB Klein, Midden en Groot. Deze 90 bedrijven, waar wij dus ook bij zaten, kregen bezoek van een jury en van deze 90 bedrijven gingen er 30 door naar de finale, 10 per categorie. En weer kwam er een jury bij deze 30 bedrijven langs. Ook wij waren dus finalist, voor de categorie MKB-Midden (5-50 medewerkers).

De finale avond gisteren was al een hoofdprijs op zich, een heerlijk diner ging er aan vooraf en daarna een grote show met de prijsuitreiking. We zijn heel vereerd dat we daar bij mochten zijn. Helaas zat er geen podiumplek in voor ons, de winnaar in de categorie Midden is de Texelse Bierbrouwerij geworden, een terechte winnaar!

En wij kijken terug op een prachtige periode waarbij we heel trots zijn dat wij het als Huiberts BV zo ver hebben gebracht. Deze ervaring is heel waardevol en alle enthousiaste reacties en aanmoedigingen van de afgelopen tijd zijn hartverwarmend.

Naast de juryprijs was er ook nog een Publieksprijs, en hier hebben we de afgelopen maanden jullie stem voor gevraagd.

Van de 30 bedrijven zaten we voor de Publieksprijs bij de laatste 5, heel bijzonder, zeker als je dan naast die andere “grote jongens” staat. De andere vier waren Fort Resort Beemster, de Texelse Bierbrouwerij, Picturae en Biemond & Van Wijk. Fort Resort Beemster heeft de Publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Hierbij onze dank voor het stemmen, zonder jullie medewerking hadden we nooit bij die hoogste vijf gestaan! Ook onze dank voor alle support en reacties de afgelopen tijd. Wij parkeren nu de roze wolk en gaan weer lekker aan het werk, de orde van de dag en ook dat doen we gelukkig met veel plezier."

Bron: Kees en Anja Huiberts

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services