Het kloppend hart van Waterland
Live

Hoe denkt u over ons openbaar vervoer?

Gepubliceerd: Donderdag 21 februari 2019 16:24

Hoe denkt u over ons openbaar vervoer?

Foto: Vervoerregio Amsterdam

De Vervoerregio Amsterdam wil namens de gemeenten graag horen wat u van het huidige Openbaar Vervoer-aanbod vindt.

Zijn er wat u betreft verbeteringen mogelijk of heeft u aanvullende wensen? Daarom wordt er binnenkort door de Vervoerregio een digitale enquête gehouden. Wij willen iedereen die zowel regelmatig als af en toe met EBS reist vragen om, zodra de enquête beschikbaar is, deze in te vullen.

 

Heeft u nu al ideeën, wensen of klachten over het openbaar vervoer? Bijvoorbeeld over een bushalte, bushokje of routes van de bus. Gemeente Waterland geeft uw opmerkingen graag door aan de Vervoerregio. U kunt uw wensen of zorgen over het openbaar vervoer in Waterland mailen naar: verkeer@waterland.nl.

 

Alle inzendingen en de resultaten uit de enquête dienen als input bij het opstellen van de voorwaarden voor de nieuwe concessie. Een concessie is het alleenrecht om reizigers te vervoeren in een gebied. Eind 2021 wordt de concessie Zaanstreek-Waterland opnieuw aanbesteed. Momenteel inventariseert de Vervoerregio Amsterdam in samenwerking met de betrokken gemeenten en de Reizigers Advies Raad (RAR) de eisen en voorwaarden waar een vervoerder aan moet voldoen om in de regio Zaanstreek-Waterland te mogen rijden.

 

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.wijnemenjemee.nl

 

Bron: Gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services