Het kloppend hart van Waterland
Live

Het Monnickendammer Kinderjournaal geheel in het teken van Sinterklaas

Zaterdag 06 november 2021 13:11

Het Monnickendammer Kinderjournaal geheel in het teken van Sinterklaas

Foto: Omroep PIM

Zondag 7 november start op Omroep PIM weer het Monnickendammer Kinderjournaal dat geheel in het teken staat van de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Vanaf zondag 7 november tot en met vrijdag 12 november is er elke dag om 17.30 een aflevering van het journaal te zien. Een herhaling van het Monnickendammer Kinderjournaal kunt u dagelijks zien om 19.00 uur, 22.00 uur, 08.00 uur, 11.00 uur en 14.00 uur.

Het journaal is natuurlijk speciaal voor de kinderen en het is zeker leuk om als volwassenen, samen met hen, naar het journaal te kijken. Mevrouw Anna kijkt erg uit naar de komst van Sinterklaas. Dit jaar staat het journaal in het teken dat wij Sinterklaas erg gemist hebben en ook veel geleerd hebben in de afgelopen twee jaar. Hoe leuk is het om dat aan Sinterklaas te laten zien. Dan moet er natuurlijk wel veel geoefend worden. 

Jong en oud werken belangeloos mee aan dit speciale journaal. Want wie heeft Sinterklaas nou niet gemist?? Wij gaan ervan uit dat Sinterklaas en zijn (roetveeg)pieten op 13 november aankomen in Monnickendam.

Het Monnickendammer kinderjournaal is mede mogelijk gemaakt door veel Monnickendammers , Omroep PIM en het Sinterklaascomité van Monnickendam.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services