Het kloppend hart van Waterland
Live

Het Gemengd Koor Broek in Waterland zoekt nieuwe leden

Gepubliceerd: Zaterdag 24 september 2022 13:33

Het Gemengd Koor Broek in Waterland zoekt nieuwe leden

Foto: Gemengd Koor Broek in Waterland

Wie wil er met het Gemengd Koor Broek in Waterland mee zingen? De repetities zijn weer begonnen. Dit is het goede moment het eens te proberen en te ervaren hoe fijn zingen is.

Evenals veel andere koren is het dit jaar 130 jaar oude Broekerkoor op zoek naar nieuwe zangers. Iedereen is welkom en ervaring met zingen is niet nodig. Met en zonder ervaring ben je van harte welkom. Het koor staat bekend om zijn fijne en ongedwongen sfeer. Onder begeleiding van dirigent Joep van der Oord wordt serieus geoefend maar ook veel gelachen. Afwisselend wordt er klassiek en lichter repertoire gezongen. Meerdere keren per jaar worden er uitvoeringen gegeven, meestal in de Broekerkerk.

Het koor repeteert elke woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek achter het Broekerhuis met een pauze om 21.00 uur. Kom gewoon een keer langs en luister of doe gelijk mee. Je kunt een maand lang gratis uitproberen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Ruud Jacobs 06 55171350, zingen@broekerkoor.nl of op de website www.broekerkoor.nl.

Bron: Broeker Koor

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services