Het kloppend hart van Waterland
Live

Help mee met de Kerstpakketactie van De Bolder

Gepubliceerd: Donderdag 23 november 2023 19:08

Help mee met de Kerstpakketactie van De Bolder

Foto: De Bolder

Ook dit jaar slaan De Bolder en het Bernard Nieuwentijt College de handen ineen en organiseren dit jaar gezamenlijk de kerstpakketactie voor en door inwoners van Waterland. Met als doel, mensen die het niet zo breed hebben of een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een mooi kerstpakket aan te bieden.

UNESCO-school
Vorig jaar heeft het Bernard Nieuwentijt College met de leerlingen zich ontzettend ingezet voor de kerstpakketactie. Het is dan ook al jaren een Unesco school. De school vindt het belangrijk dat de leerlingen bijdragen aan een betere wereld en de kerstpakketactie sluit hier goed bij aan. Mooi dat we op deze manier onze krachten kunnen bundelen.

Houdbare eet- en drinkwaren
Om deze pakketten te vullen, hebben we houdbare eet- en drinkwaren (geen alcohol) en verzorgingsproducten nodig. Daarom roepen we alle Waterlanders op dit te doneren. Of misschien wil je (een deel van) je kerstpakket schenken? Je kunt je donaties afgeven in het Bernard Nieuwentijt College tot en met vrijdag 15 december.

Iemand aanmelden?
Weet je iemand die woonachtig is in Waterland en zo’n pakket goed kan gebruiken? Je kunt het adres waar het pakket heen moet doorgeven aan De Bolder tot uiterlijk woensdag 13 december. We hebben geen naam nodig. Wel vragen we om hoeveel personen het gaat en wat hun geslacht en leeftijd is. Zo kunnen wij proberen ervoor te zorgen dat de pakketten zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften van de ontvanger(s). Wij zullen discreet met de gegevens omgaan om de privacy te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Alvast hartelijk bedankt!

Extra donaties
Daarnaast hebben we ook weer donaties gekregen van Laura Kleisen Meij van de minibieb uit de Oranjewijk in Monnickendam. Zij heeft allerlei leuke cadeautjes gedoneerd van haar cadeautjesactie. Stichting Duurzaam Waterland schenkt dit jaar ook weer een duurzaam cadeau, namelijk plasticvrije Happy Soaps!

Helpen met inpakken en rondbrengen?
Wij zoeken hulp bij het inpakken van de pakketten en het rondbrengen van de pakketten. Maandag 18 december worden de producten gesorteerd en wordt de datum gecheckt. Dinsdag 19 december gaan we de pakketten vullen en vanaf woensdag 20 en donderdag 21 december staan de pakketten klaar om rondgebracht te worden. Zo kunnen we de mensen voor kerst verrassen met een mooi pakket!

Wil je helpen? Geef je op bij De Bolder door een mail te sturen naar info@debolder.com of te bellen naar 0299-650560.

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services