Het kloppend hart van Waterland
Live

Hakvoort laat weer een nieuw superjacht te water

Gepubliceerd: Maandag 26 april 2021 17:24

Hakvoort laat weer een nieuw superjacht te water

Foto: Omroep PIM

Na de bouw van bijna twee jaar manoeuvreerde Royal Hakvoort Shipyards op 24 april het nieuwste jacht uit de loods voor verdere afwerking elders in het land. De specialisten van Hakvoort hebben weer een superjacht afgeleverd van een zeer hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau, waarmee het Monnickendamse bedrijf zich kan meten met de allerbesten in de wereld.

Het is iets om trots op te zijn dat dit in onze gemeente allemaal gerealiseerd kan worden. Uiterst voorzichtig werd het jacht achteruit de loods uit gemanoeuvreerd en moest daarna nog gekeerd worden. Na ongeveer een uur was de klus geklaard onder grote lokale, nationale en internationale belangstelling.

Dit 61 meter jacht komt van de tekentafel van Sinot Yacht design. Het beschikt over 4 gastsuites en een VIP-verblijf. Er is een grote dinerzaal en een lounge op het hoofddek met spectaculair uitzicht. De eigenaarsaccommodatie is op een privédek en bestaat uit een “master”verblijf met een groot dakvenster aan de voorzijde van het schip. Verder zijn er twee badkamers en een studeerkamer. Ook zijn er een privé-jacuzzi en een ontbijtruimte volledig onttrokken aan het zicht. 

Op het achterdek is een buitendineerruimte met een indrukwekkende ronde tafel die ruimte biedt aan 12 personen. Op het bovendek is onder andere een zwembad met bar en loungeruimte. Op het onderdek is een mooie ruimte voor de crew, met o.a. 10 hutten en een mediaruimte. Ook is daar een sportruimte. Verder zijn er twee sloepen en jetski’s aan boord.

Bron: Hakvoort

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services