Het kloppend hart van Waterland
Live

Gratis beweegactiviteiten in Zuiderwoude

Gepubliceerd: Dinsdag 26 januari 2021 14:34

Gratis beweegactiviteiten in Zuiderwoude

Foto: Team Sportservice

Heb jij ook zin om met je vriendjes en vriendinnetje wat leuks en actiefs te doen? Op maandag 1 en 8 februari kun je op het schoolplein van Basisschool De Overhaal in Zuiderwoude gratis meedoen met leuke beweegactiviteiten. De lessen worden gegeven door bewegingsconsulenten van Team Sportservice. Zit jij in groep 5 t/m 8, geef je dan snel op!

Meer beweging
Door de sluiting van de scholen en een beperkt sportaanbod, is het contact met leeftijdsgenootjes minder en wordt over het algemeen minder bewogen. Rachel Plaggenburg, buurtsportcoach Team Sportservice: ‘Vanuit Team Sportservice willen we hier verandering in brengen door gratis beweegactiviteiten aan te bieden. Tijdens de lessen worden er verschillende spellen en sporten aangeboden. De lessen worden na schooltijd georganiseerd. Zodat iedereen eerst zijn schoolwerk kan maken. Wij hopen dat de kinderen net zo enthousiast zijn als wij en zien iedereen dan ook graag!’

Maatregelen
In verband met de maatregelen is het niet toegestaan dat ouders meekomen naar de beweegactiviteit. Uiteraard hanteren wij tijdens de activiteit de maatregelen van het RIVM.

Aanmelden
Via de site van Noord-Holland actief kun je je inschrijven. Ga naar www.noordhollandactief.nl en meld je snel aan. Meedoen is gratis en aanmelden kan tot 12:00 uur op de dag zelf. Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar: zaanstreekwaterland@teamsportservice.nl.

 

Bron: Team Sportservice

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services