Het kloppend hart van Waterland
Live

Gouwzeetoernooi na regenachtige week zonnig afgesloten

Vrijdag 21 juli 2017 08:07

Gouwzeetoernooi na regenachtige week zonnig afgesloten

Elk jaar organiseert TCM, de tennisclub in Monnickendam, een open tennistoernooi in juni. Een officieel toernooi, de punten tellen mee voor je ranking. Een open toernooi, dus niet alleen voor eigen leden.

Elk jaar doen er dan ca 400 mensen mee en is het een sportieve en zeker ook een gezellige happening op het tennispark. Er waren 40 categorieƫn, verdeeld over heren enkel en dubbel, dames enkel en dubbel en gemengd dubbel en dan in verschillende sterktes en leeftijden.

De organisatie heeft dit jaar helaas te kampen gehad met wisselvallig weer waardoor de vele vrijwilligers en de mensen verantwoordelijk voor het baanonderhoud, het erg druk hadden met vegen en sponzen. Maar het finaleweekend was gelukkig prima, zondag zelfs een zonnige dag. Op de laatste zondag vinden de finales plaats, dus ook veel publiek om de spelers aan te moedigen en de kunst af te kijken.

Er waren ook officiƫle bondsscheidsrechters bij, wat altijd extra cachet aan het toernooi geeft.

De beste damesspeelster is Karen Verhulst in categorie 4/5 en de beste herenspeler is Michael de Beer, die met zijn tennispartner Sven ten Dam ook al de herendubbel in de 3 won.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services