Het kloppend hart van Waterland
Live

Gouwzee derby morgen LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 24 mei 2019 19:20

Gouwzee derby morgen LIVE bij PIM

Foto: Omroep PIM

Zaterdag 25 mei zal om 14.30 uur op Sportpark "Nooitgedacht" op Marken de aftrap plaatsvinden van 'de Gouwzee derby' tussen SV Marken en VV Monnickendam.

De wedstrijd tussen SV Marken en VV Monnickendam is een wedstrijd die altijd op het scherpst van de snede gespeeld wordt. Want wat de stand in de competitie ook moge zijn: DE derby van Waterland blijft natuurlijk een wedstrijd op zich. Een wedstrijd die altijd bijzondere krachten naar boven brengt bij de spelers. 

 

Deze bijzondere krachten zullen zaterdag 25 mei nog extra gevoed worden door het feit dat VV Monnickendam op dit moment de koppositie in handen heeft in de Zaterdag Tweede Klasse A en dat betekent dat VV Monnickendam tijdens deze wedstrijd het kampioenschap in de wacht kan slepen. En als dat gebeurt betekent dat voor VV Monnickendam een unieke prestatie, want dan zal voor het eerst in de geschiedenis van de club promotie naar de Eerste Klasse een feit zijn. Voor SV Marken staat er niet veel meer op het spel, maar zij zullen er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat dat Monnickendamse feestje niet doorgaat.

 

 

 

Tijdens de wedstrijd zal er ook aandacht zijn voor de campagne van Omroep PIM om geld op te halen voor de aanschaf van nieuwe apparatuur. Langs de lijn zullen lootjes worden verkocht, waarvan de opbrengst naar Omroep PIM gaat. VV Monnickendam heeft trouwens ook al aangegeven dat zij een actie voor PIM gaan houden.

 

 

 

Dus komt allen naar DE Waterlandse derby, geniet van een wedstrijd vol spanning, en steun tegelijkertijd Omroep PIM.Bent u niet in staat om naar de wedstrijd te komen? U kunt de wedstrijd vanaf 14.00 uur LIVE bij PIM volgen.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services