Het kloppend hart van Waterland
Live

Goedbezochte Fancy Fair in Evean Swaensborch

Gepubliceerd: Maandag 25 maart 2024 16:46

Goedbezochte Fancy Fair in Evean Swaensborch

Foto: Ria Houweling

Op zaterdag 23 maart werd in Evean Swaensborch een Fancy Fair georganiseerd ten behoeve van een beleeftuin voor de bewoners.

Op de Fancy Fair, die op de begane grond van Evean Swaensborch in Monnickendam werd georganiseerd, waren verschillende kraampjes opgezet en daar konden de bezoekers onder andere mooie bloemstukken, kaarten, kleding en overige rommelmarktspulletjes vinden. En voor de kinderen waren er onder andere Oud-Hollandse spelletjes. Ook aan de innerlijke mens was natuurlijk gedacht, en de koffie, verse wafels en taarten werden goed afgenomen.

De opbrengst van de Fancy Fair, die later bekendgemaakt zal worden, komt geheel ten goede aan een beleeftuin voor de bewoners. Een beleeftuin of belevingstuin is een tuin voor de bewoners van Swaensborch die geest en zintuigen prikkelt door geur, aanraking, geluid en smaak. Een beleeftuin kenmerkt zich door brede paden, strakke lijnen en speciale elementen zoals verhoogde kweekbedden.

De organisatie van de Fancy Fair is zeer tevreden. "“Wij kijken met een ontzettend mooi gevoel terug op deze dag. Wij zijn alle sponsoren, vrijwilligers, collega's, bezoekers en vooral de bewoners ontzettend dankbaar. Zonder hen was deze dag geen succes geweest. Wij hopen jullie over een paar jaar weer te zien wanneer wij deze dag dunnetjes gaan overdoen.” "

Foto's: Ria Houweling (Waterland in Beeld)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services