Het kloppend hart van Waterland
Live

Gezellige kerstmarkten op Bijzonder Leuke Plekken

Gepubliceerd: Vrijdag 23 november 2018 12:25

Gezellige kerstmarkten op Bijzonder Leuke Plekken

Foto: Weeshuis Monnickendam

De sfeervolle decembermaand komt er weer aan. Een maand vol gezelligheid met familie en vrienden. Sinterklaas en Kerst zijn bij uitstek momenten om je naasten met een cadeautje te verrassen. En wat is er dan leuker dan een cadeautje dat met veel liefde gemaakt is en waar een mooi verhaal achter zit? Deze cadeautjes scoor je op gezellige kerstmarkten en in de winkels op Bijzonder Leuke Plekken.

Bijzonder Leuke Plekken zijn plekken die je niet mag missen. Omdat ze uniek zijn in wat je er kunt zien, doen én beleven. En omdat er bijzondere mensen werken. Het zijn locaties die anders zijn dan anders. En speciaal voor jou en je naasten maken ze er mooie, eigentijdse cadeauartikelen. Niet alleen leuk om weg te geven, maar ook leuk om voor jezelf te kopen.

Kerstmarkten
Om kennis te maken met die Bijzonder Leuke Plekken en je de gelegenheid te geven je decembercadeautjes in te slaan, worden er de komende periode op diverse locaties bijzonder leuke kerstmarkten georganiseerd. Zo kun je op 30 november terecht op de Kerstfair in Kadowinkel De Vonder in Heerhugowaard en is er op 1 december een kerstmarkt in het Idee-atelier in Alkmaar. Je vindt er niet alleen mooie kaarsen, kaarten en prachtige kerstspullen van textiel, hout of keramiek, maar kunt er ook genieten van de heerlijkste warme chocomel met slagroom in een gezellige ambiance. En natuurlijk is er ook voor kinderen altijd iets leuks te doen!

In Monnickendam is er op 12 december een gezellige kerstmarkt in het Weeshuis. Of ga je liever naar de kerstmarkt bij Breidablick in de Middenbeemster op 14 december? Wie zich niet op één dag vast wil pinnen kan van 6 t/m 24 december terecht op de kerstmarkt bij Kwekerij de Buitenkans in Heiloo, op Landgoed Willibrordus.

Wanneer je ook tijd hebt, er is altijd wel een gezellige kerstmarkt op deze Bijzonder Leuke Plekken te vinden. En anders kun je gewoon in de bijzonder leuke winkels terecht voor mooie cadeaus, maar ook voor bijzondere artikelen om je huis op te leuken. Voor een overzicht van alle activiteiten kun je terecht op bijzonderleukeplekken.nl.

Meer inspiratie
Geen cadeautjes, maar wel op zoek naar inspiratie? In de bakkerswinkels van Fermento kun je terecht voor de heerlijkste ingrediënten om samen met de kinderen zelf aan de slag te gaan in de keuken. En zoek je na alle inspanningen in deze drukke maand een momentje van rust? Er zijn ook Bijzonder Leuke Plekken waar je heerlijk kunt lunchen of high-tea’en en waar je even op adem kunt komen met een heerlijke kop koffie mét iets lekkers!

Maak kans op leuke prijzen!
In december verloot Bijzonder Leuke Plekken elke week een leuke prijs op de Facebookpagina /BijzonderLeukePlekken. Volg deze pagina en houdt de acties in de gaten en wie weet win jij wel zo’n leuke prijs!

Over Bijzonder Leuke Plekken
Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid te geven aan sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken. Juist de mensen maken deze unieke plekken extra bijzonder. Alle Bijzondere Plekken zijn locaties waar bezoekers ontvangen kunnen worden: van winkels, lunchrooms tot theetuinen en zorgboerderijen. Voor alle mogelijkheden kun je terecht op bijzonderleukeplekken.nl.

Bron: Bureau MVO

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services