Het kloppend hart van Waterland
Live

Geslaagde cadeaupakketactie van Laura Kleisen-Meij

Zondag 22 november 2020 14:11

Geslaagde cadeaupakketactie van Laura Kleisen-Meij

Foto: Laura Kleisen-Meij

Laura Kleisen is in de Oranjewijk in Monnickendam niet alleen bekend vanwege de minibieb in haar voortuin, maar nu ook vanwege de actie die zij heeft opgezet om voor de komende feestdagen cadeaupakketten te gaan maken voor de kinderen van ouders die het niet zo breed hebben. De actie is zo goed geslaagd dat zij nog op zoek is naar mensen die zo een pakket graag zouden willen ontvangen.

Laura geeft aan dat niet iedereen in staat is om in december cadeaus te kopen voor zijn kinderen. Zeker nu in deze rare coronatijden ook veel mensen hun baan zijn kwijtgeraakt of minder inkomsten hebben. Dus begin november zette Laura haar oproep met haar idee voor de cadeaupakketten op Facebook en meteen werd er enthousiast op gereageerd. Mensen konden zichzelf of mensen waarvan zij vonden dat die een cadeaupakket goed konden gebruiken opgeven bij Laura. Ook werd opgeroepen om leuke dingen die aan het pakket toegevoegd konden worden langs re brengen. En daarom werden er naast boeken nog veel meer cadeautjes bij haar langsgebracht en zo kon begonnen worden met het samenstellen van de pakketten.

Een aantal van de pakketten van Laura zijn naar De Bolder gegaan, waar ook dit jaar weer de Kerstpakketactie wordt georganiseerd. Doel van die actie is om mensen die het niet zo breed hebben of een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een mooi kerstpakket aan te bieden. Dat sloot zo goed aan bij het idee achter de actie van Laura dat zij besloot om een groot aantal cadeaupakketten naar De Bolder te brengen.


Afgelopen zaterdag werden de eerste cadeaupakketten bij Laura opgehaald door mensen die zichzelf of iemand anders hadden opgegeven. Laura: "Het was een groot succes met het afhalen van de cadeautjes. Maar nu hebben we nog een aantal (Sint)cadeautjes over die we volgende week zaterdagochtend nog willen weggeven, dus mocht je nog iemand weten die een pakketje verdiend voor de kindjes, geef het dan door en ik zorg dat er een pakje klaar ligt."

Opgeven voor de actie kan door een bericht achter te laten op de Facebookpagina van Laura Kleisen-Meij, maar ook door een bericht te sturen aan redactie@omroep-pim.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw bericht bij Laura terecht komt.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services