Het kloppend hart van Waterland
Live

Geslaagd verkiezingsdebat in Het Trefpunt op Marken

Gepubliceerd: Woensdag 02 maart 2022 12:41

Geslaagd verkiezingsdebat in Het Trefpunt op Marken

Foto: Omroep PIM

Op maandag 28 februari 2022 vond in Het Trefpunt op Marken de eerste debatavond plaats in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2022. 

Omroep PIM heeft met de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen drie debatavonden georganiseerd. Op 28 februari, op 7 en op 10 maart. Deze debatten worden live uitgezonden vanaf 20.15 uur op Omroep PIM.

Alle kernen komen aan bod in drie debatavonden
- 28 februari, Dorpshuis Het Trefpunt op Marken. De kernen die hier aan bod komen zijn Marken, Uitdam en Zuiderwoude.
- 7 maart, Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang. Hier worden de relevante zaken besproken van Watergang, Broek in Waterland en Ilpendam.
- 10 maart, Gemeentehuis in Monnickendam. Dit is het lijsttrekkersdebat en hier worden politieke zaken van Monnickendam, Overleek, Katwoude en De Purmer onder de loep genomen.

De politici kregen in Het Trefpunt op Marken de gelegenheid hun standpunten te verwoorden over zaken als leefbaarheid, wonen, duurzaamheid, verkeer, groenvoorziening, sport, etc. Wouter Terpstra en Patty de Jong, die de raadsvergaderingen op de voet volgen en live duiden op Omroep PIM, leidden de debatten. Vanuit de verschillende kernraden en vanuit het publiek kwamen vragen voor de politici aan tafel.

U kunt de herhaling van het verkiezingsdebat bekijken op woensdag 2 maart en vrijdag 4 maart vanaf 20.00 uur.

Oproep:
Inwoners kunnen vragen aan de politiek insturen aan redactie@omroep-pim.nl. De vraag kan dan live in de uitzending gesteld worden of meegenomen worden in het debat. De zalen gaan om 20.00 uur open voor publiek.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services