Het kloppend hart van Waterland
Live

Geslaagd vakantiespektakel voor de jeugd in Waterland

Gepubliceerd: Zondag 25 februari 2024 11:35

Geslaagd vakantiespektakel voor de jeugd in Waterland

Op 22 februari 2024 organiseerde Sociaal Cultureel Centrum De Bolder, Team Sportservice Zaanstreek Waterland en Sportify Kids een fantastisch vakantiespektakel in sporthal ’t Spil.

Het thema dit keer was Ruimtevaart. Met de deelname van 140 enthousiaste kinderen stond de middag bol van sportieve activiteiten zoals komeet-trefbal, de astronautenrun, maansprong-tikkertje en voetbal. Ook konden de kinderen over de uitdagende stormbaan heen rennen, meedoen aan de voetbalclinic met oud-voetballer Simon Tahamata, een creatieve knutselactiviteit doen of zich kleurrijk laten schminken. Ouders waren welkom om vanaf de tribune mee te kijken.

Met het succes van deze editie kijkt iedereen al uit naar de volgende vakantiespektakels. Elke voorjaars-, mei- en herfstvakantie organiseren de organisaties een vakantiespektakel in Monnickendam om de jeugd van 4 t/m 12 jaar oud op een leuke manier te laten bewegen en te vermaken. Lijkt het je leuk om een keer mee te helpen als vrijwilliger tijdens de knutsel- of schminkactiviteit? Meld je dan aan via info@debolder.com.

Tekst: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder / Foto's: Ria Houweling (Waterland in Beeld)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services