Het kloppend hart van Waterland
Live

Geniet van de nazomer in het Ilperveld

Dinsdag 29 augustus 2017 09:08

Geniet van de nazomer in het Ilperveld

Het Ilperveld ontdekken is altijd een hoogtepunt. Ook in september is een rondvaart een bijzondere ervaring. De honderden eilanden, het hoge riet langs de waterkanten en natuurlijk de vogels en planten.

Stap op zondag 10 september in de boot van Landschap Noord-Holland. De gids laat u zien wat het Ilperveld zo de moeite waard maakt. Tijdens de tocht stappen we uit. U loopt over het trilveen waar de grond danst onder uw voeten. Veel vogels maken zich op voor vertrek naar het zuiden, maar laten zich nog even zien. Neem een verrekijker mee, dan geniet u nog meer. Misschien krijgt u de mysterieuze roerdomp in het vizier… En de (water)planten zijn ook aan het einde van hun bloeiperiode prachtig om naar te kijken.

Deze activiteit duurt van 13.30-15.30 uur. Zin om mee te gaan? Reserveer een plek aan boord op www.gaatumee.nl. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water is het vaak fris. Verzamelen op de parkeerplaats van het Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121NX Landsmeer.

Meer informatie: www.ilperveld.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services