Het kloppend hart van Waterland
Live

Fysiotherapie Ooster EE organiseert Massagedag voor PIM!

Gepubliceerd: Woensdag 15 mei 2019 12:36

Fysiotherapie Ooster EE organiseert Massagedag voor PIM!

Zaterdag 18 mei organiseren Ingrid Arends, Janette Faber, Nicky van den Berg en Sjuul Adema van Fysiotherapie Ooster EE van 09.30 - 13.00 uur een massagedag waarvan de opbrengst is voor Omroep PIM!

Na de oproep van PIM aan verenigingen en maatschappelijke instellingen om op een leuke manier geld in te zamelen voor PIM ten behoeve van hun campagne om geld op te halen voor nieuwe apparatuur besloot Sjuul Adema van Fysiotherapie Ooster Ee om een Massagedag voor PIM te organiseren. Sjuul Adema: "Omdat ik PIM een warm hart toedraag organiseer ik a.s. zaterdag een massageochtend. Ingrid Arends, Nicky van den Berg en Janette Faber doen mee en we mogen de praktijkruimtes gebruiken van Fysiotherapie Ooster Ee. Het was even een snelle actie en het is leuk dat ik meteen mensen meegekregen heb."

Op zaterdag 18 mei kunt u zich tussen 9.30 - 13.00 uur een half uur laten masseren voor € 30,- door een van de dames van Fysiotherapie Ooster Ee. De opbrengst van de Massagedag zal geheel ten goede komen aan Omroep PIM.

U kunt zich telefonisch aanmelden voor de Massagedag bij Sjuul Adema op 06-25151501 of per e-mail op sjuuladema@gmail.com. U vindt Fysiotherapie Ooster Ee aan 't Spil 20 in Monnickendam.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services