Het kloppend hart van Waterland
Live

Fototentoonstelling Slag op de Zuiderzee 1973 in De Stegh

Gepubliceerd: Vrijdag 24 maart 2023 14:17

Fototentoonstelling Slag op de Zuiderzee 1973 in De Stegh

Foto: Slag op de Zuiderzee 2023

In het verenigingsgebouwtje “de Stegh” van Vereniging Oud Monnickendam is een tentoonstelling te zien van meer dan 50 foto’s (kleur en zwart/wit) van de feesten in 1973 toen de Slag op de Zuiderzee ook gevierd werd. Een unieke verzameling, die door iedereen gratis is te bekijken tijdens de openingsuren van De Stegh.

De Stegh is gevestigd aan de Havenstraat 5 in Monnickendam, vlak bij de Lange Brug. In De Stegh huist ook het havenkantoor. Op werkdagen is De Stegh in ieder geval geopend van 10 – 12. U kunt dan ook met de dan aanwezige ouderen een kopje koffie drinken, terwijl u de tentoonstelling bekijkt. De mensen die er dan zijn kunnen u veel vertellen over die tijd, want zij hebben de feesten van 1973 allemaal meegemaakt.

“Praatgroep de Stegh” is een heerlijke plek om bij elkaar te komen onder het genot van een kopje koffie of thee. U bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken. Niet alleen voor de fototentoonstelling, maar ook om gezellig in gesprek te gaan met de ouderen van De Stegh. De kans is groot dat u, vanwege de gezelligheid, daarna vaker langs zult komen.

Bron: Vereniging Oud Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services