Het kloppend hart van Waterland
Live

Fitheidstest en Beweegmarkt 60+ Waterland

Gepubliceerd: Woensdag 20 december 2023 11:20

Fitheidstest en Beweegmarkt 60+ Waterland

Foto: Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Het is belangrijk om gezond en fit te blijven. Dit kan door een gezonde leefstijl aan te nemen en te behouden. Team Sportservice, Fysiogroep Waterland, Welzijn WonenPlus, Sociaal Cultureel Centrum de Bolder, Evean, Zorgcirkel, Gemeente Waterland en Buurtzorgteam Monnickendam willen u ondersteunen bij uw gezonde leefstijl. Daarom nodigen wij u uit voor de Fitheidstest en Beweegmarkt 60+ op zaterdag 20 januari!

Bezoekers krijgen op zaterdag 20 januari de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de Fitheidstest en een bezoek te brengen aan de Beweegmarkt. Buurtsportcoach Atilla Yildirim: ‘Met deze Fitheidstest en Beweegmarkt willen wij de drempel verlagen voor 60-plussers om te (gaan) bewegen en een gezonde leefstijl te creëren.’

Fitheidstest
De Fitheidstest meet een aantal fitheidsaspecten, waarna een beweegadvies volgt. U wordt getest op onder andere uw balans, kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, bloeddruk, saturatie en bloedglucosespiegel. Ook kan uw BMI en vetpercentage gemeten worden. Na afloop heeft u een compleet beeld van uw eigen fitheid en kunt u met het beweegadvies op zak, de beweegmarkt bezoeken.

Beweegmarkt
Op de Beweegmarkt krijgt u een beeld van het sportaanbod bij u in de buurt en ontvangt u diverse kortingsacties. Daarnaast zijn onder andere de thuiszorgorganisaties, ergotherapiepraktijk, fysiotherapeut en diëtist aanwezig.

Waar en wanneer?
De Fitheidstest en Beweegmarkt 60+ vindt plaats op zaterdag 20 januari van 10:00 – 13:00 uur in Sociaal Cultureel Centrum de Bolder te Monnickendam (’t Spil 1, 1141 SB).

Aanmelden
Aanmelden voor de gratis Fitheidstest en Beweegmarkt 60+ is verplicht en zo bent u ook verzekerd van deelname. Dit kan door naar onze website te gaan www.teamsportservice.nl/zaanstreek-waterland en te klikken op de button ‘Aanmelden Beweegmarkt Waterland’.

Bent u niet in het bezit van een laptop of internet? U kunt zich ook telefonisch aanmelden door op woensdag 3, maandag 8 of 15 januari tussen 09.00 en 11.00 uur te bellen naar het nummer:
06 278 755 82. Aanmelden kan tot en met maandag 15 januari.

Bron: Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services