Het kloppend hart van Waterland
Live

Feestelijke opening AH op ’t Spil

Gepubliceerd: Woensdag 13 oktober 2021 20:21

Feestelijke opening AH op ’t Spil

Na twee weken sluiting om te slopen, verbouwen en te herinrichten, zijn de schappen gevuld en is het hele personeel klaar voor de opening. Zelfs in hun nieuwe kleding. Een blauwe loper voor de nieuwe ingang, muziek, steltlopers en confetti. Ook de AH hamster ontbrak niet. Veel kinderen gingen met hem op de foto. Na het hardop aftellen door het toegestroomde publiek opende bedrijfsleider Andre Ave met collega Linda Tromp de nieuwe winkel door het blauwe lint met een supergrote schaar door te knippen.

Er waren veel kinderen, niet zozeer om de dagelijkse boodschappen te doen, maar ze waren afgekomen op de beloofde koekjes die AH uitdeelde. Iedereen liep snel naar binnen om rond te kijken, boodschappen te halen en de nieuwe (zelfscan) kassa’s uit te proberen. De eerste 150 klanten kregen een shopper en inderdaad, koekjes. Ook werden er boeketten uitgedeeld aan klanten.

Andre Ave vertelde dat het personeel hard had gewerkt in de afgelopen weken om van de Deen een Albert Heijn te maken en de nieuwe systemen te leren.

De kleine Deen in de Graaf Willemlaan heeft zondag de 17e de laatste dag en gaat op 22 oktober om 8.00 uur open als Dekamarkt. Op Marken wordt de Deen in november een AH.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services