Het kloppend hart van Waterland
Live

EXPOSITIE petrAbier: waterreflectie in toren Grote Kerk

Gepubliceerd: Maandag 04 september 2023 17:04

EXPOSITIE petrAbier: waterreflectie in toren Grote Kerk

Foto: Petra Biere

Van dinsdag 5 september tot en met zondag 10 september is in de toren van de Grote Kerk in Monnickendam de expositie te zien van Petra Biere met foto’s van waterreflectie, schilderijen en beelden. De expositie is dagelijks te bezoeken van 11.00-18.00 uur, op zondag van 12.00-18.00 uur. Toegang is gratis.

Petra Biere is een geboren en getogen Zaanse die is gefascineerd door mooie luchten, mooi licht en de weerspiegelingen en reflecties daarvan in het water. Het lijnenspel, de afwisseling en de kleurenvariatie verbaast, verrijkt en verrast haar keer op keer en daar geniet zij enorm van.

Zij probeert, in de beweging van het water van de zee, een meer, plas, ven, rivier, kanaal, sloot of condens, de reflectie vast te leggen met de fotocamera en het resultaat is kunstzinnig en bijzonder. In een moment-’opname’ zie je dan hoe mooi de wereld en het leven om je heen is en dat maakt het voor haar de moeite waard.

De foto’s zijn onbewerkt en in diverse maten en op verschillende materialen bij de expositie te zien, te koop of te bestellen. Een impressie van haar werk is ook te zien via: www.petrabiere.nl

Deze expositie maakt deel uit van de kunstmanifestatie Summer of Arts die van mei tot en met oktober wordt gehouden in de toren van de Grote Kerk in Monnickendam.

Bron: Summer of Arts

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services