Het kloppend hart van Waterland
Live

Expositie Inge Joosse in de Broeker Kerk

Gepubliceerd: Donderdag 06 augustus 2020 18:23

Expositie Inge Joosse in de Broeker Kerk

Foto: Inge Joosse

Kunstschilder en interieurstyliste Inge Joosse uit Monnickendam exposeert van 25 augustus tot en met 4 oktober 2020 in de Broeker Kerk.

‘Hollandse Landschappen in traditie Gouden Eeuw’
De Broeker Kerk siert zich tijdens de expositie met schilderijen uit haar serie Hollandse Landschappen in de traditie van de Gouden Eeuw. Hiervoor liet zij zich inspireren door de natuur en de prachtige wolkenluchten in Waterland. Door het gestructureerde heden in haar werken toe te passen – denk aan hedendaagse rijtjeshuizen, bewegwijzering, verkeerslichten en straatlantaarns - ontstaat een bijzonder en inspirerend contrast.

Over Inge Joosse
Na haar opleiding Beeldende Kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht heeft Inge Joosse vooral portretten en muurschilderingen in opdracht gemaakt. Om zich verder te ontwikkelen deed zij de opleiding Interieurstyling aan de Academie Artemis in Amsterdam.

Expositie

Inge Joosse exposeert van dinsdag 25 augustus tot en met zondag 4 oktober 2020 in de Broeker Kerk, Kerkplein 13 te Broek in Waterland. Haar werk is dagelijks te bezichtigen van 10.00 tot 16.00 uur en desgewenst te koop. Op zondag en maandag is dat van 13.00 uur tot 16.00 uur.

De Broeker Kerk

De Broeker Kerk vormt het historische hart van Broek in Waterland en is een ontmoetingsplek voor iedereen. Geniet van de rust en een versnapering in de kerk tijdens uw fietstocht of wandeling. Bewonder – naast de indrukwekkende expositie - het unieke beschilderde plafond, de grafsteen van Neeltje Pater of snuffel tussen de tweedehands boeken. Zie www.broekerkerk.nl 

 

Bron: Broeker Kerk

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services