Het kloppend hart van Waterland
Live

Eilandraad Marken organiseert welkomstborrel voor nieuwe Markers

Gepubliceerd: Zaterdag 23 maart 2024 15:38

Eilandraad Marken organiseert welkomstborrel voor nieuwe Markers

Foto: Pieter Pereboom

Zaterdag 30 maart houdt Eilandraad Marken voor de tweede keer in haar bestaan de welkomsttasjesbijeenkomst voor nieuwe Markers. Eilandraad Marken: "Nieuwe inwoners die de afgelopen twee jaar op ons prachtige (schier)eiland zijn komen wonen, willen we officieel welkom heten onder het genot van een klein hapje en drankje. Wij hopen dat dit tweejaarlijkse event, weer net zo goed bezocht gaat worden als de eerste editie."

Er zijn al heel wat aanmeldingen, maar inwoners die het leuk lijkt maar zich nog niet hebben aangemeld kunnen natuurlijk nog steeds gewoon binnenlopen op zaterdag 30 maart. De Eilandraak Marken roept geboren en getogen Markers op om hun nieuwe buur mee te nemen! 

Eilandraad Marken: "Wij delen ook handgemaakte welkomsttasjes uit met allerlei informatie en goodies! Mocht je deze goodiebag nu niet willen missen (er zijn er een beperkt aantal), dan kun je door je aan te melden via info@eilandraad.nl de tas reserveren." 

Deze middag zijn er naast een kennismaking en tasjes ook diverse verenigingen aanwezig die alles kunnen vertellen over hun activiteiten in het bruisende dorp. Ook kun je cultureel centrum dorpshuis Het Trefpunt van binnen bekijken. 

Kom jij ook?! Aanmelden kan nog! 
Wanneer: zaterdag 30 maart 2024
Waar: In de foyer van dorpshuis Het Trefpunt
Tijd: 16:00-18:00 uur

Bron: Eilandraad Marken / Foto: Pieter Pereboom (www.markernieuws.com)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services