Het kloppend hart van Waterland
Live

Eerste Waterlandse kapsalon ingebouwd in een vrachtwagen

Gepubliceerd: Zondag 17 maart 2024 15:18

Eerste Waterlandse kapsalon ingebouwd in een vrachtwagen

Foto: Omroep PIM

Mogelijk heeft u Lora's Haarsalonal al een keer door Waterland zien rijden of geparkeerd zien staan om klanten te ontvangen. PIM was nieuwsgierig en toog naar De Purmer, een van de drie standplaatsen van Lora's Haarsalon, om met haar te praten over dit nieuwe fenomeen; een kapsalon in een vrachtwagen.

De vrachtwagen heeft ze met haar man en vader omgebouwd tot een moderne kapsalon waar alle behandelingen voor dames, heren en kinderen uitgevoerd kunnen worden. Inmiddels doet ze dit nu een jaar zo, maar hiervoor heeft ze ruime ervaring opgedaan in de kapsalon van haar oom, Hairfreaks (Jan de Kapper), die vorig jaar met pensioen ging. 

Het had nogal wat voeten in aarde om het technisch mogelijk te maken, zoals bijvoorbeeld het water om het haar te kunnen wassen en een toilet.

Ze rijdt op maandag naar de Pierebaan in Monnickendam en op woensdag staat ze op het Bolwerk, ook in Monnickendam. Op donderdag en vrijdag staat de truck bij haar huis en paardenstallen in De Purmer. Ja want dat doet ze erbij. Ze heeft zelf een aantal paarden en een pension voor paarden van andere mensen. Of ze die ook kapt? Zeker, de manen vlechten doet ze graag.

Wilt u meer weten over Lora's Haarsalon? Kijk dan op haar website: www.lorashaarsalon.nl.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services