Het kloppend hart van Waterland
Live

Een week lang De Kokosmakronen bij PIM

Zaterdag 05 mei 2018 22:05

Een week lang De Kokosmakronen bij PIM

Foto: Omroep PIM

Als er op Marken een feestje wordt georganiseerd, dan ontbreekt nooit de Marker feestband De Kokosmakronen. En zo ook afgelopen Koningsdag. PIM was erbij en maakte een registratie van het optreden. Dit optreden is de hele week bij PIM te zien.

Inmiddels bestaan De Kokosmakronen al weer 11 jaar. En in de afgelopen 11 jaar zijn ze niet alleen een begrip geworden op Marken, maar ook in de rest van Waterland. Want De Kokosmakronen staan garant voor een gezellig feestje! Onlangs nog traden De Kokosmakronen op op het jubileumfeest van PIM. Leadzanger Klaas de Groot had speciaal voor deze gelegenheid een special lied geschreven.

Tijdens Koningsdag 2018 traden De Kokosmakronen op en PIM was erbij voor een registratie van het gehele optreden. Dit optreden is de gehele week bij PIM te zien. Allereerst op zaterdag 5 mei om 22.30 uur (aansluitend aan Bevrijdingspop Ilpendam), en van zondag 6 mei tot en met zaterdag 12 mei wordt het concert elke dag om 19.00 uur uitgezonden.

De Kokosmakronen bestaan uit: Karel Kokos (zang / gitaar / ukelele), Jan Makroon (banjo / trombone), Martin van Lu (accordeon / trombone), J.P. Bastogne (bas), Nick Spritz (orgel) en Maikel Kletskoek (drums).

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services