Het kloppend hart van Waterland
Live

Easter Madness, powered by Omroep PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 02 april 2021 12:05

Easter Madness, powered by Omroep PIM

Foto: Omroep PIM

Andere jaren gingen honderdduizenden party animals in het Paasweekend op stap. Helaas gaat dat voor het tweede jaar op rij niet door, maar de initiatieven die worden georganiseerd zijn natuurlijk een zeer welkome afleiding. Daarom zendt Omroep PIM aanstaande zaterdag Easter Madness uit, een digitaal thuisfeest dat ook op YouTube, Facebook en Twitch te volgen is.

Drie DJ's gaan je Paasweekend inluiden zoals velen in Waterland en daarbuiten dat van hen gewend zijn. DJ Shadowphaxx en Charly & Nazzz gaan je vanaf 16 uur de lekkerste tunes laten horen. Van house tot hardcore, alles komt langs in een dikke, opbouwende set met op de achtergrond te gekke visuals van VJ Storage.

Shadowphaxx is bekend van o.a. Dance Valley, DefQon1 en Q-Base, Charly & Nazzz hebben als duo of solo op Sensation Black, DefQon1, Dance Valley en het legendarische High Quality gestaan. Genoeg ervaring die veel dansvloeren heeft laten ontploffen dus, en dat kan nu ook in jouw huiskamer!

Tune vanaf 16.00 uur in op Omroep PIM, YouTube, Twitch of Facebook. De heren staan al te trappelen om je Paasweekend tot een echte knaller te maken en ze gaan door tot in de late uurtjes. Verwacht de beste platen, veel gekkigheid, dikke visuals en een knallend einde. Verwacht daarnaast veel interactiviteit via de social mediakanalen. Wat dat inhoudt, zie je zaterdag, maar dat het een ouderwets feestje wordt, dat is zeker.

Charly & Nazzz en Shadowphaxx hopen je zaterdag online te zien bij Easter Madness!

Vind zaterdag de links naar de streams op YouTube en Twitch op de Facebookpagina van het evenement via deze link.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services