Het kloppend hart van Waterland
Live

Drukbezochte en zeer succesvolle Stamppotavond bij Huiberts BV

Gepubliceerd: Vrijdag 25 november 2022 13:05

Drukbezochte en zeer succesvolle Stamppotavond bij Huiberts BV

De grote loods van Kees Huiberts in Katwoude rook afgelopen 18 november weer naar stamppot. Meer dan driehonderd relaties, (oud-)werknemers en buurtbewoners genoten er van de traditionele Stamppotavond. Het verzoek van Kees en partner Anja om iets voor de Voedselbank Purmerend mee te nemen, leverde een overvolle bestelbus aan etenswaren en lekkernijen op.

De borden werden stevig volgeschept met boerenkool, zuurkool en hutspot, rijkelijk voorzien van gehaktballen en rookworsten. Het was een buffet waarover "de stamppotkoningin van Volendam", zoals haar collega´s Sandra Runderkamp noemen, de scepter zwaaide. En daarna werden de borden door de meesten nog eens stevig volgeschept, maar ja, dat mag je ook verwachten van relaties van wat officieel een Grondverzetbedrijf heet.

Het werd voor iedereen een geweldige avond waarin de stamppot rijkelijk met drankjes werd weggespoeld. Met uiteindelijk ook een fantastisch resultaat, zowel in gedoneerd voedsel als euro's, voor het goede doel van de avond: de Voedselbank Purmerend.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services