Het kloppend hart van Waterland
Live

Dit weekend nagenieten van Jazz in the Mirror met The Notorious Monks

Gepubliceerd: Zaterdag 27 oktober 2018 13:42

Dit weekend nagenieten van Jazz in the Mirror met The Notorious Monks

14 oktober speelde de big band the Notorious Monks. Dit weekend kunt u elke avond om 20.00 uur nagenieten van hun optreden.

Elke tweede zondag van de maand is er ‘Jazz at the Mirror’ in het Mirror Paviljoen. Het eerste uur speelt een ensemble, orkest of band zijn eigen repertoire en daarna is er gelegenheid voor (geoefende) jazzmuzikanten om een uurtje te jammen.

14 oktober speelde de big band the Notorious Monks. Vijftien muzikanten onder leiding van dirigent Rutger van Otterloo vulden de zaal voor een groot deel, maar gelukkig ging de extra zaal open voor het toegestroomde publiek. Op de mooie nazomerse dag kon je ook op het terras genieten van de saxen, trombones en trompetten, de piano, gitaar, bas en drums. Samen maar ook solo swingen the Monks de pan uit. De zangeres van de Marker band FF Anders, Maaike Vos, zong enkele van de jazzy nummers. Ook Vincent Koerse van Vleppyie Auwers, zong in dit voor hem heel andere genre, drie stukken. En samen met Maaike een duet als kers op de taart.

Het uur genieten vloog om! Maar daarna ging het nog lang door met jammen. Ook deze zondag was de belangstelling voor die jamsessie weer groot. Volgende keer Jazz in the Mirror is op 11 november.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services