Het kloppend hart van Waterland
Live

Dit weekend herhaling Klapstoelenconcert bij PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 07 juli 2017 11:13

Dit weekend herhaling Klapstoelenconcert bij PIM

Foto: Ria Houweling

Afgelopen woensdagavond vond in de Weeshuistuin het Klapstoelenconcert plaats. Heeft u het gemist? Of wilt u nog een keer genieten? U kunt dit weekend op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur kijken naar een herhaling van het concert.

Stichting Uit de Kunst organiseerde ook dit jaar, in samenwerking met Stichting Promotie Waterland, het Klapstoelenconcert in de tuin van het Weeshuis in Monnickendam. Het gehele concert werd LIVE uitgezonden bij omroep PIM.

De Stichting Uit de Kunst vond het dit jaar tijd voor een singer-songwritersavond. Dat kon niet beter worden ingevuld dan door een grootsheid op dat gebied uit de regio: Tim Knol. En natuurlijk mocht het lokale talent Gabbi Lieve op zo’n avond niet ontbreken.

De tuin van het Weeshuis zat vol met belangstellenden, en ook op de Fluwelen Burgwal zat het vol met het voor deze editie massaal toegestroomde publiek.

Voor een ieder die deze uitzending van het Klapstoelenconcert gemist heeft, zullen wij deze dit weekend op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur herhalen. U kunt de uitzending bekijken op kanaal 44 (digitaal) en S12+ (analoog) van Ziggo of op kanaal 1442 van KPN. Let op: vanwege een storing van PIM bij KPN zou het mogelijk kunnen zijn dat u problemen ondervindt met het signaal bij KPN. Het probleem is bekend bij KPN. Uiterlijk in week 28 zullen alle problemen voor abonnees met KPN verhopen zijn. U kunt de uitzending ook volgen via onze digitale stream op http://www.omroep-pim.nl/tv/livestream.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services