Het kloppend hart van Waterland
Live

Dit jaar weer een Halloween speurtocht in Monnickendam

Gepubliceerd: Woensdag 11 oktober 2023 15:59

Dit jaar weer een Halloween speurtocht in Monnickendam

Foto: Omroep PIM

Na een onderbreking van drie jaar vanwege corona organiseert de werkgroep Halloween Monnickendam op zaterdag 28 oktober 2023 voor de 16e en laatste keer de succesvolle Halloween speurtocht door de binnenstad van Monnickendam. De gemeente Waterland heeft de vergunning voor de wandeltocht verlengd.

De start vindt plaats op de Vesting achter de Grote Kerk in groepen tussen 18.30 uur en 19.30 uur. De tocht eindigt op het terrein achter Vesting 6 in Monnickendam. Voor snoep en limonade wordt gezorgd. Deelname in Halloween kostuum of met Halloween attributen wordt op prijs gesteld. 


De deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage van de deelnemers is welkom.

De route loopt vanaf de Vesting en door donkere smalle straatjes en stegen in de binnenstad. Langs de route worden de deelnemers geconfronteerd met meer dan 25 spookachtige en griezelige taferelen.

De werkgroep kan nog vrijwilligers voor de begeleiding gebruiken. Ook mensen die langs de route een act willen opvoeren zijn nog welkom. Contact en aanmelding voor vrijwilligers en acts kan via het e-mailadres halloweenmonnickendam@gmail.com.

Bron: werkgroep Halloween Monnickendam.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services