Het kloppend hart van Waterland
Live

Deel uw nieuwjaarswens met Waterland bij Omroep PIM

Gepubliceerd: Zaterdag 02 januari 2021 13:00

Deel uw nieuwjaarswens met Waterland bij Omroep PIM

Foto: WallpaperUP

Vanwege corona zijn zo'n beetje alle nieuwjaarsbijeenkomsten in Waterland afgelast. Maar dat betekent niet dat het inluiden van het nieuwe jaar daarom helemaal niet doorgaat. Omroep PIM zendt op zondag 3 januari een live-programma uit op tv waarin Waterlanders elkaar het allerbeste kunnen wensen voor 2021, een programma ‘voor en door Waterlanders’.

Tijdens de uitzending, die rond 11.00 uur aansluitend aan de kerkdienst begint, bent u in de gelegenheid om uw nieuwjaarswensen met heel Waterland te delen. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u uw nieuwjaarswens opnemen met uw eigen smartphone en deze via WhatsApp naar ons sturen op 06-25574792 of u kunt uw filmpje sturen aan redactie@omroep-pim.nl. Deze zullen wij dan tijdens de uitzending laten zien.

Maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen met de studio om LIVE in de uitzending de inwoners van Waterland het allerbeste te wensen voor 2021. Ook dat kan op meerdere manieren: 

- via Microsoft Teams (gebruik hiervoor de link: https://bit.ly/3513kDe)
- via Facebook Messenger. Ga naar https://www.facebook.com/omroep.pim en start een videogesprek met Petrus Mensen.
- inbellen via Skype. Daarvoor dien je wel Skype op je telefoon, laptop, pc of tablet te hebben geïnstalleerd. Zoek op Skype naar Omroep PIM en bel in.

De uitzending is op zondag 3 januari vanaf 11.00 uur live te zien bij Omroep PIM op tv (Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1442), en via de Facebook- en YouTubepagina van Omroep PIM.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services