Het kloppend hart van Waterland
Live

De Waterlandse Uitdaging organiseert BeursVloer bij FC Volendam

Gepubliceerd: Vrijdag 02 november 2018 12:11

De Waterlandse Uitdaging organiseert BeursVloer bij FC Volendam

Foto: Zonnebloem

Op zoek naar een manier om je sociaal maatschappelijke doelstellingen te realiseren? De Waterlandse Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Zij organiseert op donderdag 22 november weer een BeursVloer. Dit keer bij FC Volendam.

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een BeursVloer. Vorig jaar zijn er maar liefst ruim 100 matches gesloten! In één uur tijd wisselen ondernemers en maatschappelijke organisaties (verenigingen en stichtingen uit de regio Waterland) in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit met gesloten portemonnee.

Als ondernemer kun je op deze wijze invulling geven aan je maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijke organisaties ontvangen hulp in de vorm van kennis, middelen en menskracht die zij goed kunnen gebruiken. Laat je inspireren en bekijk de matches van vorig jaar.

Met plezier nodigen wij je uit om deel te nemen aan de BeursVloer op donderdag 22 november van 15.00 tot 17.30 uur bij FC Volendam, Sportlaan 10 te Volendam. Doe je mee? Dan kunt je je hier aanmelden.

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je bellen met Agnes Bak van de Waterlandse Uitdaging: 06-236 03 900 of mailen met Agnes@waterlandseuitdaging.nl.

Bron: Waterlandse Uitdaging

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services