Het kloppend hart van Waterland
Live

CWW sponsorbudget voor maatschappelijke organisaties

Gepubliceerd: Maandag 15 januari 2024 15:15

CWW sponsorbudget voor maatschappelijke organisaties

Foto: CWW

De Coƶperatie Windenergie Waterland (CWW) sponsort initiatieven op het gebied van duurzaamheid via de Stichting Duurzaam Waterland (SDW). Maar ook dit jaar heeft de CWW een sponsorbudget voor maatschappelijke organisaties in de regio. Daarmee willen zij zoveel mogelijk mensen uit de gemeenten Waterland en Edam-Volendam laten meeprofiteren van de opbrengsten van de windmolens bij Marken. Voor 2024 is 20.000 euro voor dit doel gereserveerd.

CWW: "We zoeken projecten en initiatieven die bijdragen aan het maatschappelijk welzijn en een positieve impuls geven aan het sociaal cultureel leven in de gemeenten Waterland en Edam-Volendam. De organisaties moeten voor iedereen toegankelijk zijn en geen winstoogmerk hebben."

Sponsorgeld aanvragen is eenvoudig. Stuur een mail naar: jh.mars@telfort.nl. Beschrijf in deze mail uw organisatie, de bestemming van het sponsorgeld en het gewenste bedrag.

Per project kan maximaal 1.000 euro aan sponsorgeld worden aangevraagd. Op 31 maart 2024 is de sluitingsdatum, daarna maakt CWW een selectie. "We streven naar een mooie verdeling over de regio". Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u terecht op cwwaterland.nl en via jh.mars@telfort.nl.

Bron: CWW

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services