Het kloppend hart van Waterland
Live

Concert duo Rusanovsky in kerk Zuiderwoude

Gepubliceerd: Dinsdag 05 maart 2024 15:47

Concert duo Rusanovsky in kerk Zuiderwoude

Zondag 24 maart om 16 uur wordt in de kerk van Zuiderwoude een concert gegeven op 4 instrumenten door het duo Rusanovsky. Ze hebben voor koningspaar en president gespeeld, én in de Blue Note in New York muziek gemaakt, en nu komen ze naar het sfeervolle podium van de kerk in Zuiderwoude.

Arthur en zijn vader Leon spelen een klassiek repertoire afgewisseld met bekende volksliederen en improvisatie. Op het programma staat Mozart, een duo voor viool en altviool, en Bach/Gounods Ave Maria op viool en gitaar/piano. Vervolgens ook een Caprice-Etude van Wieniawski. De mannen spelen ook Oekraïense liederen op viool en gitaar/piano en Tico Tico van Z. de Abreu.

We kijken uit naar een levendig, melancholisch en emotioneel programma waarbij de viool, altviool, piano en gitaar in verschillende combinaties te horen zijn.

Arthur is 30 jaar geleden geboren in Amsterdam. Hij is deel van het TONAListen-impresari­aat, dat zich inzet voor het populariseren van klassieke muziek bij jongeren. Vader Leon kwam 40 jaar geleden naar Nederland en heeft gespeeld bij het Nederlands Kamerorkest.

Voor meer informatie: www.catharinastichtingzuiderwoude.nl/

Parkeren: bij de kerk van Zuiderwoude (adres: Zuiderwouder Dorpsstraat 1) is beperkte parkeerruimte. Parkeer eventueel op de Gouw of bij het Dorpshuis (Zuiderwouder Dorpsstraat 39).

Bron: Catharinastichting Zuiderwoude

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services