Het kloppend hart van Waterland
Live

Collecteer mee op Marken voor Huis aan het water tijdens de Oranje Fonds collecte

Gepubliceerd: Vrijdag 05 mei 2017 12:06

Collecteer mee op Marken voor Huis aan het water tijdens de Oranje Fonds collecte

Huis aan het Water zoekt collectanten op Marken om van 6 tot en met 10 juni 2017 te helpen met de collecte die Huis aan het Water samen met het Oranje Fonds loopt.

Huis aan het Water is een centrum voor mensen met kanker en hun naasten, zonder winstoogmerk, bestaande uit een inloophuis en een professionele afdeling. Voor het inloophuis bestaat geen reguliere financiering en daarom zijn zij afhankelijk van sponsoring, giften en donaties. 

Bijna iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die te maken heeft gehad met de nare gevolgen van deze ziekte. Huis aan het water bied steun aan deze mensen. Nu hebben wij jullie steun nodig. Met jouw hulp kan Huis aan het water voortbestaan en voorzien in de grote behoefte fysieke en psychosociale (na)zorg en ondersteuning voor iedereen die te maken heeft met kanker.

Woon jij op Marken help dan dit mooie initiatief door te collecteren in de Havenbuurt of Kerkbuurt. De helft van het opgehaalde bedrag komt ten goede aan Huis aan het Water. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven.

Help Huis aan het Water en het Oranje fonds door u aan te melden via info@stichtinghuisaanhetwater.nl of bel naar 0299-742790.

Bron: Stichting Huis aan het Water

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services