Het kloppend hart van Waterland
Live

Club voor Bloeiende Conversaties zoekt nieuwe leden

Gepubliceerd: Zaterdag 15 oktober 2022 13:40

Club voor Bloeiende Conversaties zoekt nieuwe leden

Foto: Club Voor Boeiende Conversaties

Club voor Bloeiende Conversaties is een inspiratieclub voor vrouwen vanaf 45 jaar tot 100 jaar. Zij komen 8 keer per jaar samen in de regio Noord Holland, Flevoland en Provincie Utrecht. De huidige leden komen o.a. uit de omgeving Middenbeemster, Edam, Volendam, Amsterdam, Hoorn, Kwadijk, Monnickendam, Purmerend, Heemstede, maar het samenkomgebied is uitgebreid, dus vrouwen van iets verder weg kunnen zich ook aansluiten. Eigen vervoer of met OV kunnen reizen is wel belangrijk.

De Club werd opgericht in 2020 door Miranda van Dijk, die al 25 jaar diverse initiatieven voor vrouwen bedenkt en organiseert in het kader van womenempowerment. Er is ruimte voor wat nieuwe leden. Je kunt de eerste ClubMiddag vrijblijvend op proef meedoen. De club begroet graag vrouwen die inspirerende conversaties zeker leuk vinden.

Op de eerste zaterdagmiddag van elke maand komen we van 14.00 tot 16.30 samen bij één van de leden thuis, dat rouleert dus, die dan gastvrouw is en zorgt voor sfeer en drankjes. In de zomerperiode is er een vakantiestop.

Elk lid ontvangt de club een keertje bij haar thuis. Er wordt dan door de aanwezige deelnemers een lekkernij meegenomen en men praat over diepgaande thema’s die leden zelf inbrengen. Dat kunnen maatschappelijke, persoonlijke, culturele of bewustzijnsgroei gerelateerde onderwerpen zijn en Miranda begeleidt deze conversaties, zodat elk lid en ieder thema ruim aan bod komt. De club kan 30 leden inschrijven omdat de meeste dames 4 keer per jaar meedoen.

Op de website van de Club vind je de thema’s die tot nu toe zijn besproken om je een idee te geven wat er zoal voorbijkomt. Ook vind je er het aanmeldformulier, en als je dat invult en toestuurt dan neemt Miranda binnen 1 week contact met je op. Dus heb je zin in diepgaande conversaties in huiselijk sfeer? Meld je dan aan om op proef mee te doen. 5 november is er nog wat ruimte. En op 4 februari kun je ook op proef meedoen en kijken of het iets voor je is. Van harte welkom bij Club voor Bloeiende Conversatie.

 

Meer informatie: https://www.clubvoorbloeiendeconversaties.nl
 

Bron: Miranda

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services