Het kloppend hart van Waterland
Live

Chris Oosting Makelaardij hoofdsponsor van PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 04 december 2020 15:29

Chris Oosting Makelaardij hoofdsponsor van PIM

Foto: Omroep PIM

Een feestelijk moment voor PIM! Chris Oosting, al ruim 12 jaar makelaar in Monnickendam, is hoofdsponsor geworden. Met een flesje bubbels togen we naar zijn kantoor aan de haven van Monnickendam. Een speciale plek, want hier had Pim Mensen, erelid van Omroep PIM, zijn eigen winkel, voordat hij aan ALS overleed.

Het gaat goed in de makelaardij en Chris vertelt dat hij het erg naar zijn zin heeft. De contacten met de mensen zijn bijzonder en hij heeft zo snel veel mensen leren kennen in Waterland. Hij komt uit Amsterdam waar hij eerst ook werkte als makelaar. Het schilderij achter zijn stoel verwijst daar naar.


Hij kan ook erg genieten van sportende kinderen vandaar zijn ondersteuning van diverse sportclubs als tennis, voetbal en hockey. Ook vindt hij PIM goed werk doen en hoopt hij op deze manier een bijdrage te leveren aan het maken van meer mooie tv-uitzendingen voor de inwoners van Waterland! En daar kunnen wij natuurlijk alleen maar mee instemmen. Cheers!

 

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsor- en/of advertentiemogelijkheden bij PIM? Stuur dan een e-mail naar adverteren@omroep-pim.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services