Het kloppend hart van Waterland
Live

Cheque voor organisatie Marker IJsbruiloft

Gepubliceerd: Zondag 01 september 2019 10:17

Cheque voor organisatie Marker IJsbruiloft

Foto: Pieter Pereboom

Medewerkers van Regio Verzekeringen Marken hebben donderdag 15 augustus jongsleden een cheque ter waarde van € 1.250 uitgereikt aan de organisatie van de Marker IJsbruiloft, welke plaats zal vinden op zondagmiddag 15 september aanstaande. De overhandiging vond plaats op de Kerkbuurt op Marken.

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat er een Marker IJsbruiloft werd opgevoerd in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Om dat te vieren wordt er op zondagmiddag 15 september aanstaande een Marker IJsbruiloft georganiseerd op het terrein van IJsclub Marken nabij Wittewerf op Marken.

In traditionele Marker klederdracht mochten Vivienne Commandeur, Danny Boes en Pieter Commandeur een mooie sponsoroorkonde namens hun kantoor en Nh1816 overhandigen aan de organisatie van de IJsbruiloft. Trijntje Visser nam deze oorkonde in ontvangst als PR-contact van het Marker Museum.

De Marker klederdracht is een prachtig stukje cultureel historisch erfgoed, waar Regio Verzekeringen Marken trots op is. Dit willen zij samen met de Marker bevolking tonen en in gedachten houden. Om die reden schonk Regio Verzekeringen Marken en partner in particuliere schadeverzekeringen, Nh1816, een mooie donatie aan de organisatie van dit spektakel.

Tekst en foto: Pieter Pereboom / www.markernieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services