Het kloppend hart van Waterland
Live

Cantorij Monnickendam hervat repetities

Gepubliceerd: Zondag 06 september 2020 20:10

Cantorij Monnickendam hervat repetities

Foto: Nico Oussoren

De Cantorij Monnickendam is weer gestart met de repetities op woensdagavond. Zij repeteerden voor de Coronacrisis in gebouw Samuel, maar vanwege de richtlijnen om weer te kunnen gaan zingen, zijn zij nu uitgeweken naar de Opstandingskerk in Monnickendam.

De Opstandingskerk biedt genoeg plaats om alle koorleden “corona-proof” op te stellen zodat er ruimschoots 1,5 meter ruimte tussen alle zangers blijft. 

 

Woensdag 2 september was het dan zover. Na 6 maanden “zang time-out” was het tijd voor de eerste repetitie. Het was spannend en een geweldige ervaring: weer heerlijk zingen met elkaar! De komende periode september – december zingen/repeteren zij de Messiah. Er wordt toegewerkt naar een uitvoering in december, in een vorm die naar de omstandigheden van dat moment het beste geschikt is. Het concert staat gepland voor 13 december in de Grote Kerk van Monnickendam!

Cantorij Monnickendam nodigt andere liefhebbers/zangers uit om samen met de Cantorij Monnickendam toe te werken naar een mooie uitvoering van de Messiah, in een vorm die past in het ‘coronatijdperk’. Je bent van harte welkom als lid of projectlid. Aanvullende informatie over (project)lidmaatschap kunt u vinden op de website www.cantorijmonnickendam.nl

 

Bron: Cantorij Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services