Het kloppend hart van Waterland
Live

Brandweer Marken organiseert op zaterdag 16 september weer de Kinderspelen

Gepubliceerd: Zaterdag 09 september 2023 11:51

Brandweer Marken organiseert op zaterdag 16 september weer de Kinderspelen

Foto: Pieter Pereboom

Brandweer Marken nodigt de inwoners van Marken uit om op zaterdag 16 september 2023, tijdens de Nationale Brandweerdag, vanaf 14:00 uur aan de haven op Marken te komen kijken bij de jaarlijkse Kinderspelen.

De Kinderspelen worden dit jaar door de vrijwilligers van de brandweerpost Marken alweer voor de 50e maal georganiseerd. Aan de spelletjes kunnen schoolkinderen uit de groepen 1/2 tot en met 8 deelnemen. Met de spelletjes zijn per groep drie leuke prijzen te winnen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer na afloop een troostprijsje. Tevens is er gelegenheid om mee te varen met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en te ervaren wat er aan boord gebeurt.

Traditiegetrouw wordt er een verloting georganiseerd om de kosten van de activiteiten en de verloting te dekken. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen. Pieter Jan Teerhuis, postcoƶrdinator Brandweer Marken: "Wij hopen van harte dat de aanwezigen dit initiatief voor de jeugd willen ondersteunen door loten aan te schaffen. De loten zullen voor zaterdag 16 september aanstaande door vrijwilligers van de brandweer huis aan huis op Marken worden aangeboden, maar ook tijdens de Kinderspelen kan men nog loten kopen. Ook dit jaar hopen wij weer op de financiƫle steun van de inwoners te kunnen rekenen. Wij willen ook de lokale middenstand, de KNRM en Rijkswaterstaat bedanken voor hun medewerking. Wij zijn ervan overtuigd dat we er met zijn allen een fantastische dag voor de deelnemers en het publiek van zullen maken. Tot op de haven!"

Bron: Brandweer Marken / foto: Pieter Pereboom

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services