Het kloppend hart van Waterland
Live

Bij PIM genieten van de eigenzinnige komedie Buurthuis de Saamhorigheid

Gepubliceerd: Zondag 10 december 2023 17:01

Bij PIM genieten van de eigenzinnige komedie Buurthuis de Saamhorigheid

Foto: Omroep PIM

Op 15, 16 en 17 december kunt u bij Omroep PIM kijken naar de eigenzinnige komedie Buurthuis De Saamhorigheid, gespeeld in 2023 door toneelvereniging De Brug. Tekst en regie van de voorstelling was in handen van Frans Fontaine.

Wanneer de beheerder van het buurthuis in het ziekenhuis terecht komt moet De Saamhorigheid wel open blijven. De verschillende gebruikersgroepen nemen enthousiast het initiatief om een zaalschema op te stellen. Helaas zonder onderling overleg waardoor het Comité voor Goede Doelen een bingoavond organiseert terwijl Burgerplatform die avond haar leden heeft opgeroepen voor een partijvergadering. De kaartclub De Troeftoeters verstoort de rust bij Poëzie en Leesclub Egidius. En juffrouw Trix van de kantine kan haar kont niet meer keren in het voorraadhok omdat iedereen zo aardig was het toiletpapier van de aanbieding te kopen, 5000 rollen! 

De temperatuur stijgt bij alle onderlinge wrijvingen tot een zorgelijke brief van de gemeente die het voortbestaan van De Saamhorigheid onzeker maakt. Er moet dus actie gevoerd worden maar wel beschaafd aldus Egidiusvoorzitster mevrouw van Ooy ter Aar. De tachtigjarige Toke bij wie het rebelse krakersvuur nog brandt heeft heel andere ideeën over actievoeren.

U kunt bij PIM van deze komedie genieten op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december om 20.00 uur. 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services