Het kloppend hart van Waterland
Live

Bibliotheek Marken officieel heropend door wethouder Van de Weijenberg

Gepubliceerd: Maandag 30 januari 2023 22:21

Bibliotheek Marken officieel heropend door wethouder Van de Weijenberg

Foto: Pieter Pereboom

Wethouder Astrid van de Weijenberg heeft maandagmiddag 30 januari de Bibliotheek Marken officieel heropend. De bibliotheek op Marken is gevestigd in dorpshuis Het Trefpunt aan de Kerkbuurt. De bibliotheek is een onderdeel van Bibliotheek Waterland. 

Bibliotheek Waterland is heel blij dat zij sinds begin deze maand de inwoners van de gemeente Waterland weer een volwaardige bibliotheekvoorziening kunnen bieden. Nu is er een vestiging van Bibliotheek Waterland in Monnickendam, Ilpendam, Broek in Waterland en op Marken. Al sinds de eerste openingsdag op maandag 2 januari heeft Bibliotheek Waterland veel enthousiaste bezoekers mogen ontvangen en nieuwe leden ingeschreven.

De middag werd geopend door Maximiliaan Modderman. Maximiliaan gaf een feestje, en… dat liep een klein beetje uit de hand. Alles is vies! Het werd een knotsgekke, stoere, lieve, vlotte en ook ontzettend vieze voorstelling, waarin het publiek, van jong tot oud, werd uitgedaagd hun fantasie te gebruiken! Deze solovoorstelling werd afwisselend door Julia of Melle Berendse gespeeld van Klein Amsterdam producties.

Na deze voorstelling werd de Marker bibliotheek officieel geopend door wethouder Astrid van de Weijenberg, waarna iedereen naar buiten ging waar de opening werd afgesloten door de muzikale klanken van de Christelijke muziekvereniging 'Juliana' uit Marken. De aanwezigen werden getrakteerd met koffie/thee en een gebakje.

 

Tekst en foto's: Pieter Pereboom / www.markernieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services