Het kloppend hart van Waterland
Live

Bessie en Bap openen het nieuwe jaar met de BBB

Gepubliceerd: Zondag 07 januari 2024 18:47

Bessie en Bap openen het nieuwe jaar met de BBB

Foto: Omroep PIM

Na een afwezigheid van 4 jaar stonden Bessie en Bap weer op het podium van dorpshuis Het Trefpunt op Marken.

Veel Markers wisten hun weg naar het dorpshuis te vinden om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar te wensen en te genieten van de liveband TROTS, Marker dj’s Acda & De Munnk en natuurlijk Bessie en Bap. Want zoals iedereen weet blikken Bessie en Bap op humoristische wijze terug op het vorige jaar. 

De nieuwjaarsreceptie stond dit jaar in het teken van afkortingen: BBB, PVV en nog vele anderen. De BBB staat volgens Bap voor de Bullshit Blues Band, de Marker band die afgelopen jaar haar 40 jaar bestaan vierde met een intiem concert in dorpshuis Het Trefpunt. Zanger Klaas bracht met enkele muzikanten een nieuw geschreven versie van Beste Bill, Je Bent Te Lang… ten gehore.

Bessie maakte kenbaar zich in de politiek te willen gaan mengen. Op de vraag of Bessie zich wil aansluiten bij de PVV gaf zij aan dat zij niks met duiven heeft want de PVV staat voor de Postduiven Vereniging Volendam. 

Zo kwamen er vele actualiteiten van het afgelopen jaar voorbij tot groot vermaak van het publiek. Als toegift zong de hele zaal mee met het Marker volkslied.

Het optreden van Bessie en Bap is te bekijken op zondag 7 januari om 22.15 uur, en wordt de komende week tot en met zondag 14 juli herhaald om 08.00, 13.00, 15.00, 19.00 en 22.15 uur.

 


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services