Het kloppend hart van Waterland
Live

Benefietconcert Biggles Big Band voor Mirror Paviljoen

Gepubliceerd: Dinsdag 27 februari 2024 21:13

Benefietconcert Biggles Big Band voor Mirror Paviljoen

Op zondag 3 maart kunt u om 16.00 uur genieten van een middag vol swingende jazz met de Biggles Big Band! Zij geven dan een benefietconcert in en voor het Mirror Paviljoen in Monnickendam.

In januari moest het Mirror Paviljoen enkele weken sluiten vanwege het hoge water. De eigenaren werden geƫvacueerd. Boekingen moesten worden afgezegd. Om de eigenaren te bedanken voor jarenlange gastvrijheid is de opbrengst van het concert van 3 maart voor het Mirror Paviljoen.

De 25-koppige band uit Amsterdam, onder leiding van de bekende bassist Adrie Braat, staat garant voor een middag vol energieke muziek en bekende nummers van James Last en andere jazzgrootheden.

De Biggles Big Band is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Met hun aanstekelijke enthousiasme en virtuoze spel weten ze keer op keer het publiek te boeien. Tijdens het concert in Monnickendam nemen ze je mee op een muzikale reis door de wereld van de jazz. Laat je meevoeren door de swingende ritmes, geniet van de prachtige melodieƫn en waan je even in een andere tijd.

Dit concert is een prachtige kans om de Biggles Big Band live te ervaren. De band treedt regelmatig op in Nederland, zowel in theaters als op festivals. Kom langs in het Mirror-paviljoen en geniet van een middag vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten. De toegang tot het concert is gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Bron: Jazz at the Mirror

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services