Het kloppend hart van Waterland
Live

Beklim jij de Mont Ventoux voor Huis aan het Water?

Gepubliceerd: Dinsdag 04 april 2023 16:10

Beklim jij de Mont Ventoux voor Huis aan het Water?

Foto: Omroep PIM

Stichting Huis aan het Water is op zoek naar mensen die de uitdaging willen aangaan om de Mont Ventoux te beklimmen en daarmee geld willen ophalen voor Stichting Huis aan het Water.

7 en 8 september organiseert Groot Verzet Tegen Kanker voor de 16de keer de beklimming van de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk. Het mooie van dit evenement is dat je naast KWF ook een lokaal doel kunt steunen. Lijkt het je leuk om dit met een groep vrienden of familie te doen schrijf je dan in vóór 31 mei en kies daarbij voor Huis aan het Water als het lokale goede doel.

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die maken heeft gekregen met de ziekte kanker. Huis aan het Water is een plek waar niet alleen mensen met de diagnose kanker terecht kunnen maar ook hun naasten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan professionele hulp, sporten of een luisterend oor van lotgenoten of vrijwilligers. 

Als stichting komt Huis aan het Water niet in aanmerking voor subsidie. Met deze actie zorgen we dat Huis aan het Water ook volgend jaar klaar staat voor iedereen die te maken krijgt met de ziekte kanker. Ben je geïnteresseerd in deze sportieve uitdaging? Neem dan contact op met Huis aan het Water. 

E-mail: info@stichtinghuisaanhetwater.nl
Telefoon: 0299 742790
Of benader Huis aan het Water via één van de social media kanalen.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services