Het kloppend hart van Waterland
Live

Beeball team van Sullivans wint belangrijkste wedstrijd van het jaar met grote cijfers

Gepubliceerd: Zaterdag 21 juli 2018 08:21

Beeball team van Sullivans wint belangrijkste wedstrijd van het jaar met grote cijfers

Foto: Sullivans Green Devils

Het Beeball-team van honk- en softbalvereniging Sullivan's Green Devils heeft de belangrijkste wedstrijd van het jaar met maar liefst 15-3 weten te winnen.

Op dinsdag 17 juli stond voor het Beeball-team (de jongste honkballers) van de Sullivan's Green Devils de belangrijkste wedstrijd van het jaar op het programma. Want in de weken voorafgaand aan de wedstrijd werd het Beeball-team de gehele tijd uitgedaagd door... hun ouders! U kent ze ongetwijfeld wel, die ouders die aan de zijlijn staan en precies weten hoe het moet. Je ziet ze bij alle sporten. De Beeballers waren vastberaden om deze wedstrijd koste wat kost te winnen!
 
De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een klinkende 15-3 overwinning voor de Beeballers. De verliezers hebben voor de winnaars een bbq moeten regelen na de wedstrijd. En zo geschiedde.
 
Ben jij nou ook op zoek naar een andere sport dan de doorsnee sporten die iedereen doet? Ben je op zoek naar een leuke en gezellige club? Kom dan een keer honkballen!!! Voor meer informatie kun je terecht op www.sullivans.nl of mail naar honkbal@sullivans.nl
 
Bron; Sullivan's Green Devils

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services