Het kloppend hart van Waterland
Live

Bedrijfsbezoek Ondernemers Vereniging Waterland aan Hart van Katwoude

Gepubliceerd: Woensdag 11 maart 2015 08:59

Bedrijfsbezoek Ondernemers Vereniging Waterland aan Hart van Katwoude

Een kleine vijftig ondernemers waren aanwezig op het eerste bedrijfsbezoek van 2015. Voorzitter Bas van Baarsen meldde in zijn welkomstwoord dat het Hart van Katwoude het jongste lid van de vereniging is en zich door dit bezoek aan de leden kan presenteren.

Vervolgens gaf John Dekker van Infrashop Winkelinterieurbouw een bijzonder boeiende presentatie over zaken doen in Saoudi Arabië waar hij de eerste van 40 winkels in snoepgoed en alles wat daar bij hoort heeft ingericht. Met zijn foto's voerde hij ons via het eerste contact met de opdrachtgever, het ontwerp, de uitvoering en de uiteindelijke montage langs een reeks van valkuilen, overheidsinstanties en natuurlijk ook hilarische momenten. We mogen trots zijn op een Waterlandse ondernemer en het vakmanschap dat zo tot ver over onze grenzen wordt uitgedragen.

Piet Hein Debets, voorzitter van de VOWA, de overkoepelende organsatie van de vijf ondernemersverenigingen in waterland (Ondernemers Vereniging Waterland, Beemster ondernemers, Zeevang ondernemers, IBEV Volendam en PRO Purmerend) benadrukte daarna in een kort betoog het belang van onze samenwerking in de regio. Hierbij noemde hij als speerpunten, bereikbaarheid/mobiliteit, arbeidsmarkt/onderwijs en toerisme.

Onder het genot van een uitstekende maaltijd geserveerd door Kees en Desirée van het Hart van Katwoude was er tenslotte gelegenheid met elkaar het netwerk te versterken.

Bron: Ondernemersvereniging Waterland / Foto's: Ria Houweling

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services