Het kloppend hart van Waterland
Live

Bakkerij Kees Gutter in de prijzen met speculaas en truffels

Gepubliceerd: Dinsdag 10 november 2020 12:08

Bakkerij Kees Gutter in de prijzen met speculaas en truffels

Foto: Bakkerij Kees Gutter

Bij Bakkerij Kees Gutter is het in de maand vóór de feestelijke decembermaand al groot feest, want er zijn twee overheerlijke producten in de prijzen gevallen! Zowel de slagroomtruffels als de speculaasbrokken werden met goud bekroond door het Nationaal Bakkerij Centrum.

De slagroomtruffels van Bakkerij Kees Gutter zijn om je vingers bij af te likken en dat hebben ze ook ontdekt bij het Nationaal Bakkerij Centrum. De truffels zijn handgemaakt en gevuld met echte slagroom. Daaromheen zit een dikke, knapperige laag pure chocolade van Callebaut: één van de meest vooraanstaande chocolademakers. Een laagje cacaopoeder maakt deze heerlijkheid helemaal af.

Er worden veel koekjes speculaas genoemd, maar weinig smaken er écht naar. De speculaasbrokken van Kees Gutter worden zo onweerstaanbaar lekker door het geheime kruidenmelange. De robuuste koek zorgt voor een superlekkere bite en doordat `ie zo lekker krokant gebakken is, kraakt het lekker in je mond. Echte amandeltjes toppen de speculaasbrokken af. Je kunt ze er lekker afknabbelen, maar ook in combinatie met de koek zijn ze voortreffelijk. Dit jaar kreeg het speculaasbrok de op één na hoogste score en daar zijn de bakkers van Kees enorm trots op!

Speculaas per post
In dit coronajaar is het speculaasbrok ook als brievenbuspakketje te bestellen om je familie of vrienden op afstand te verrassen. Bij Bakkerij Kees Gutter maken ze er een gezellig brievenbuspakketje van dat namens jou wordt bezorgd met PostNL.

Hoge eisen
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan strenge kwaliteitseisen voldoen en zich onderscheiden van andere producten. Er wordt o.a. beoordeeld op vorm, structuur, kleur, geur en smaak/aroma. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. Je leest er meer over op www.bekroondmetgoud.nl


Over Kees Gutter
Kees Gutter (www.keesgutter.nl) is al 60 jaar dé Waterlandse bakker met 6 vestigingen in Monnickendam, Purmerend, Volendam en Amsterdam en meerdere verkooppunten in groot Waterland.
 

Bron: Bakkerij Kees Gutter

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services