Het kloppend hart van Waterland
Live

AV Monnickendam organiseert 26e Waterland Halve Marathon

Gepubliceerd: Woensdag 11 mei 2016 12:03

Zondag 29 mei is het weer zover, dan wordt door de Atletiek Vereniging Monnickendam voor de 26e keer de Waterland Halve Marathon georganiseerd. Naast de halve marathon zijn er natuurlijk ook de traditionele 10 km en 5 km loop en de 1500 jeugdloop. De jeugdloop start om 10.15, de halve marathon om 10.30, de 5 km om 10.40 en de 10 km om 10.50 uur.

Het parcours van de halve marathon is gelijk aan die van vorig jaar en voert langs de Waterlandse Zeedijk naar het karakteristieke Paard van Marken en terug. Het uitzicht op het Markermeer is fenomenaal en wordt gratis bijgeleverd! Mocht de halve marathon toch nog iets te ver zijn dan zijn de 5 of 10km lopen prima alternatieven op een even zo mooi parcours. De start en finish van alle afstanden is zoals in vorige edities op de atletiekbaan van AV Monnickendam op het sportpark Markgouw in Monnickendam.

Meer informatie en het online inschrijvingsformulier is terug te vinden op de website van AV Monncikendam: www.avmonnickendam.nl. Voor eventuele verdere vragen kunt u terecht bij Lydia Brouwer tel; 06-50252088.

Is hardlopen ook jouw sportieve uitje en ga je de uitdaging met jezelf graag een keer aan dan zien we je hopelijk op 29 mei aan de start!

Voor meer informatie: www.avmonnickendam.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services